ZH- és vizsgafelkészítés, érettségi felkészítés

Ha itt készülsz, biztos a siker

Akciók, nyeremények Árak, kedvezmények

Intenzív (akár 1 napos is) \\ Tanfolyamtípusok

Elsősorban azoknak ajánlott, akik kampányszerűen, közvetlenül a vizsga előtt, koncentráltan szeretnek tanulni. Ennek sajnos az a hátránya, hogy a feladattípusok nem tisztulnak le, nincs elég idő az alapos begyakorlásra, de a szájbarágós megoldási sémák ekkor is biztosíthatják a vizsga sikerét. A tanfolyamtípus legfontosabb jellemzői az alábbiak:

 

  1. Az órákat megbeszélés szerint, közvetlenül a vizsga előtt (ez az anyag mennyiségétől függően lehet a vizsga előtti 1 teljes nap, 1 délelőtt vagy délután, 1 hétvége vagy a vizsga előtti napokon tetszés szerinti bontásban elosztva) tartjuk.
  2. A teljes felkészítés a tananyag mennyiségétől, az egyéb igényektől függően általában 6-10x60 percet vesz igénybe (tarthatjuk egyszerre 1 teljes napon át szünetek beiktatásával vagy tetszés szerint elosztva a vizsga előtti napokon) .
  3. Az órákon  a legfontosabb témaköröket, feladattípusokat dolgozzuk fel, gyakoroljuk be, vizsgacentrikusan, koncentráltan, a normál tanfolyamtípushoz képest kevésbé szájbarágósan.   
  4. A felkészítés teljes díja a csoport létszámától és az órák számától függően 10.000 Ft/fő, egyéni esetben 3.000 Ft/60 perc
  5. A csoportos felkészítés minimum 6 fő jelentkezése esetén indul (megbeszélés szerint lehet kevesebb is, de ekkor a felkészítés díja az előbb említetthez képest megegyezés szerint nagyobb), de a résztvevők száma sosem haladja meg a 10 főt és egyéni felkészítésre is van lehetőség.
  6. A tanfolyam a vizsgaidőszakban vagy közvetlenül előtte bármikor indulhat, de az 1 napos (közvetlenül a vizsga előtt tartandó) tanfolyamokra az őszi félévben december 15-ig, a tavaszi félévben május 15-ig jelentkezzetek (amint bejelentkeztetek a vizsgára és tudjátok az időpontját), hogy időben ki tudjuk tűzni a tanfolyamra szánt 1 napot.
     
© Profimatek.hu 2011.