ZH- és vizsgafelkészítés, érettségi felkészítés

Ha itt készülsz, biztos a siker

Akciók, nyeremények Árak, kedvezmények

Megoldási útmutatók \\ Főiskolai rendszer

Ennél a menüpontnál egy adott tantárgy néhány kiemelt témaköréhez tartozó megoldási útmutatókat olvashatjátok (a témakörök felsorolása nem teljeskörű, csak bemutató jellegű) . A tantárgy valamennyi témaköréhez, valamennyi feladattípusához hasonló, lépésenként részletezett megoldási útmutatót készítünk a felkészítések során. Az adott feladattípus mindig megoldható a bemutatott lépések segítségével. A lépéseket nem kell bemagolni, ezek csak azt a célt szolgálják, hogy ha az otthoni gyakorlás során elakadsz, akkor tudd, hogyan kell folytatni. Ha típusonként 2-3 feladatot megoldasz a lépések tanulmányozásával, akkor az adott feladattípus mechanikussá válik, már nem kell a lépéseken gondolkozni, automatikus lesz a feladatmegoldás.

 

  1. Válassz egy tantárgyat, amelynél el szeretnél olvasni vagy ki szeretnél próbálni egy megoldási útmutatót.
  2. Keresd ki a gyakorló feladatsorok menüpont ugyanezen tantárgyánál azt a feladatsort, majd ezen feladatsor feladatai közül azt, amelynek megoldási útmutatóját az 1. pontban kiválasztottad.
  3. Az útmutatónál bemutatott feladat és lépések áttanulmányozása után próbáld meg a 2. pontban kiválasztott gyakorló feladatot megoldani az útmutató lépéseinek segítségével
  4. Ha tetszett az útmutató rendszere, sikerült megoldani a feladatot és szükséged lenne a tantárgy többi témaköréhez kapcsolódó hasonló sémákra, feltétlenül jelentkezz valamelyik felkészítésre.
     
© Profimatek.hu 2011.