ZH- és vizsgafelkészítés, érettségi felkészítés

Ha itt készülsz, biztos a siker

Akciók, nyeremények Árak, kedvezmények

Normál \\ Tanfolyamtípusok

 

Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem kampányszerűen szeretnek tanulni, hanem folyamatosan, rendszeresen gyakorolva szeretnék a tananyagot elsajátítani. A tanfolyamtípus legfontosabb jellemzői az alábbiak:

 

 1. Az órákat heti rendszerességgel, minden héten ugyanabban az időpontban tartjuk.
 2. Egy óra 90 perig tart, mert az a tapasztalatom, hogy 60 perc túlságosan kevés az anyag  megfelelő áttekintéséhez.
 3. Egy adott tárgyból a félév során  általában 12 db (heti 1db) 90 perces órát tartunk (nagyobb terjedelmű tananyag illetve eltérő igény esetén előfordulhat 1-2 órával több), amely az eddigi tapasztalatok alapján tökéletesen elegendő az anyag elsajátításához, valamennyi feladattípus feladatmegoldási sémákon keresztül történő begyakorlásához.
 4. Igény esetén (különösen a zárthelyi illetve vizsga előtt) lehetőség van plusz gyakorló órák beiktatására is.
 5. Egy órán egy adott témakör feladattípusait tekintjük át az említett feladatmegoldási sémákon keresztül.
 6. A hallgatók minden egyes témakör feldolgozása után e-mailben házi feladatokat kapnak az adott témakörhöz kapcsolódó gyakorló feladatokkal, melyeket a következő óra elején megbeszélünk.
 7. Egy csoportba természetesen csak ugyanazon felsőoktatási intézmény, ugyanazon tantárgyát tanuló hallgatói kerülnek, mert az egyes intézmények tematikái, zárthelyi vizsgáinak időpontjai jelentősen eltérnek még azonos tantárgy esetén is, ami káoszt okozna.
 8. Az említett rendszer biztosítja, hogy a zh illetve a vizsga időpontjára valamennyi feladattípus be legyen gyakorolva, már csak át kelljen futni a tanultakat, ami néhány óránál nem igényel többet. Ez jóval egyszerűbb, mint az utolsó percben kapkodni és idegeskedni.
 9. A felkészítés teljes díja (12x90 perc) a kedvezmények nélkül a csoport létszámától függően 10.000-30.000 Ft/fő (10 fős kiscsoport esetén 10.000 Ft/fő), egyéni felkészítés esetén 4.000 Ft/90 perc
 10. A csoportos felkészítés minimum 3 fő jelentkezése esetén indul, de a résztvevők száma sosem haladja meg a 10 főt és egyéni oktatásra is van lehetőség.
 11. A tanfolyam a félév során bármikor indulhat, de a vizsgaidőszak közeledtével az idő rövidsége miatt előfordulhat, hogy a 12x90 perc csak úgy oldható meg, hogy hetente több alkalommal tartunk órákat.
© Profimatek.hu 2011.